VELIKA ČAST ZA SRPSKU FEDERACIJU KOMPANIJSKOG SPORTA: Đoković počasni predsednik na predlog Velizara Đerića!


IZVOR: Republika - 14.01.2021 | 10:07


Srpska federacija kompanijskog sporta - tako mlada, a već je dobila počasnog predsednika. I to kakvog. Goran Đoković, stric najboljeg tenisera sveta, imenovan je na ovoj prestižnoj funkciji.

Foto: SFKS

Goran Đoković na novoj funkciji

Goran Đoković je postao počasni predsednik na predlog Velizara Đerića, prvog čoveka SFKS, a u prisustvu potpredsednika Budimira Vučinića. Pre njega, prošle godine počasni predsednik je postao i Igor Braunović, direktor Javnog preduzeća “Srbijašume”.

Komisija za hitna pitinja Srpske federacije kompanijskog sporta promovisala je Đokovića baš na Srpsku novu godinu - simbolično, imajući u vidu da je to datum koji u veselju obeležavaju svi u Srbiji i Republici Srpskoj.

I baš u Republici Srpskoj, na Jahorini, u martu će se održati Druge zimske kompanijske igre, ovoga puta u manjem broju imajući u vidu epidemiološke mere usled pandemije koronavirusa. Glavna ski staza na ovoj planinskoj letotici nosi ime po Novaku Đokoviću, pa u SFKS tim povodom pripremaju iznenađenja za sve učesnike.

Inače, posle sastanka Komisije za hitna pitanja Srpske federacije kompanijskog sporta, uz sportsku grupu “Nostalgija”, druženje su upotpunili i Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog sportiste svih vremena, Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina, Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda, Žarko Gvero iz Ferijalnog saveza Srbije...