Na kojim je on drogama? Legenda boksa BULAZNILA o Tajsonu!


IZVOR: Republika - 04.12.2020 | 11:36


Džordž Forman možda je jedan od najboljih boksera svih vremena, ali mu je to očigledno uticalo na mentalno zdravlje, pošto stvari koje priča o Majku Tajsonu nemaju veze sa realnošću.

Foto: Tanjug/AP

Lice koje govori, "Šta do vraga bulazni ovaj Džordž Forman?"

Forman je našao za shodno da prokomentariše tuču Tajsona i Roja Džonsa, pa smatra da je "Ajron Majk" toliko dobor izgledao da bi mogao bez problema da se suprotstaviti svetskom "krem de la kremu".

Kako tvrdi, Tajson bi bez problema mogao da se nadmeće sa Tajsonom Fjurijem, Entonijem Džošuom ili Dijonteom Vajlderom.

- Ako bude imao još tri ovakve egzibicione tuče, biće pretendent na titulu, možda čak i šampion - smatra bivši teškaški šampion.

- Ako bi mu se prezentovala prava situacija, čak mislim da bi to bila genijalna ideja. Još tri egzibicije, pa borba za titulu - ponovio je Forman.

Konačno je pokazao razum, pa je pojasnio da ne misli da bi dobio Fjurija ili Džošuu u pravoj tuči sa 12 rundi, nego u ovakvoj varijanti.

- Osam dvominutnih rundi i to je to, podržavam Tajsona. Ma, čak i deset dvominutnih rundi, još uvek biram Tajsona - nastavio je da bunca Forman.

Tajson, koji inače ima 54. godine, bio je pobednik iako je dosuđen remi, pa sada mnogi nagađaju šta bi bilo kad bi bilo.

 
$bp("Brid_07069501", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Nešto što nikako ne bi smelo da bude je tuča Fjurija i Tajsona, pošto je "Kralj Cigana" na vrhuncu karijere, 22 godine mlađi, i neporažen sa 30-0-1. 

Foto: Tanjug/AP

Tajson Fjuri bio bi veoma loša ideja za "Ajron Majka"

Šta sve nećemo čuti u današnjem dobu...