Milan Aleksić: Nije nam bitan protivnik u četvrtfinalu!


IZVOR: Republika - 17.01.2020 | 14:44


Rreprezentativac Srbije Milan Aleksić je pred meč četvrtfinala EP sa Holandijom istakao da naš tim ne strahuje od ove selekcije.

Foto: Tanjug/AP

Uveren u dobar rezultat našeg tima

- Iskreno nismo se previše bavili Holandijom. Igrali smo svetsku ligu sa njima u novembru u Holandiji i tu utakmicu treba da iskoristimo na najbolji način, da popravimo neke stvari u našoj igri u svrhu pripreme za četvrtfinale – naglasio je Aleksić.

Selektor Dejan Savić je istakao posle meča sa Rumunijom da su naši igrači još uvek „teški“, a evo i šta je mislio.

- Verovatno u fizičkom smislu u vodi, ali sve to je u planu. Treba tempirati formu da ne budemo teški u četvrtfinalu i da budemo maksimalno spremni – smatra naš reprezentativac i ističe da remi Španije i Mađarske nije poremetio naš tim, jer Srbija nikada ne gleda ko je sledeći protivnik.

- Teško je reći, odigrali su baš lepu utakmicu juče. Što se nas tiče posvećeni smo da podignemo našu igru na viši nivo, a manje gledamo protivnika – naglasio je Aleksić i na kraju prokomentarisao poraz Hrvatske od Crne Gore.

- Prerano su mislili da su završili utakmicu. Crnogorci imaju određene kvalitete, ali Hrvatska je nesumnjivo bolji tim – zaključio je naš reprezentativac.