(FOTO) Hrvat zamerio Ražnatoviću što je pobedu posvetio ocu Željku, Veljkov odgovor ostavio sve bez teksta!


IZVOR: Republika - 02.06.2019 | 12:47


Srpski bokser Veljko Ražnatović nokautom je savladao hrvatskog borca Petra Mrvalja. Po završetku meča društvene mreže su se usijale komentarima o duelu Srbina i Hrvata.

Foto: Privatna arhiva

Veljko Ražnatović

- Daću sve od sebe da ga nokautiram, biće to moj poklon Beograđanima za tu noć. To što je moj naredni rival iz Čapljine i što se ja borim prvi put u svom gradu samo su dodatni motivi da ga nokautiram - poručio je Ražnatović pred meč.

Nakon pobede, u moru komentara među kojima su oni koji ga hvale i podržavaju ga, oni koji pričaju kako mu je meč bio namešten, te oni u kojima pišu da Veljko ne voli Hrvate, javio se čovek iz Zagreba koji je svojom porukom privukao veliku pažnju i "naterao" Ražnatovića da otvoreno iznese svoj stav o komšijama.

- Iako sam iz Zagreba, moram reći da ne namešta mečeve. Dečko je jednostavno dobar u boksu, sviđalo se to nama ili ne. Pošto sam i sam odrastao bez oca, shvatam da mu fali otac, pa shvatam i tu njegovu posvetu. Ali, na žalost, čini mi se da je ta posveta protiv svih Hrvata - počeo je izvesni Edvin D. iz Zagreba.

- Petar je izgleda predstavljao Hrvatsku. Isto tako, činiš mi se kao stvarno korektan dečko u svojim izjavama i šteta je da nas mrziš. Mržnja je negativna emocija, izbaci to iz sebe. Rat je gotov. Shvatam da poštuješ svoje, ali proširi malo vidike. Ima nas svakakvih. U svim narodima, ali, ti to već znaš. Dobar si. Nastavi tako. Budi sportista ispred svega. A mi budimo realni, dečko je dobar. Doći će i teži protivnici pa ćemo videti. Sujeta je dobar motivator pa krenite da trenirate. (smeh) Ali, imajte poštovanja za protivnike. Pozdrav Veljko, čestitam na pobedi - poručio mu je Edvin D.

Foto: Instagram/veljkoraznatovic

Ovako je sve počelo

Veljko mu je ubrzo odgovorio.

- Brate, ne mrzim nikoga. Iskreno i od srca ti ovo govorim. Ko je prema meni dobar, ja ću biti 10 puta bolji prema njemu. Ko poštuje moju zemlju i moj dom zaslužuje od mene samo još veci respekt. Rat je gotov, mržnju niko ne širi niti gaji u duši. Iskren pozdrav za Zagreb! - napisao mu je Veljko.

Foto: Instagram/veljkoraznatovic

- E, pa, svaka čast. Shvatam ja tebe i emocije su tu. Vidi Veljo, poštujemo mi i Srbe i Srbiju. I kamo sreće da se to više sve zaboravi. Iskrene čestitke i srećno. Stvarno si dobar u ovome i svaka ti čast. Pustimo priče - napisao je Edvin.

Foto: Instagram/veljkoraznatovic

Foto: Instagram/veljkoraznatovic

Podsetimo, nakon pobede Veljko je rekao "Ovo je za mog tatu!", a potom je u mikrofon kazao:

- Želeo bih da se zahvalim mom kondicionom treneru, Igoru Tomaševiću i mom treneru Jovanu Rakonjcu što me je naučio boksu. Ovu pobedu posvećujem majci koja je došla da me prvi put gleda, i sestri i ženi, i naravno ocu svom. Sve nebo vidi.