Alimpijević o odlascima i dolascima u klub: TITULA JE CILJ


IZVOR: Republika - 17.04.2018 | 12:12


Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je pred početak KLS sezone da da njegov tim želi da osvoji prvenstvo.

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Crveno- beli na startu Superlige igraju protiv ekipe Mladosti u sredu od 18 časova.

- Želim dobru košarku i svima dobre partije, a da nas sve zaobiđu povrede. Imam ogroman respekt ka timovima i posebno trenerima iz KLS jer znam šta sve moraju da prođu da bi došli dovde. Crvena zvezda ulazi sa jedinom idejom, da osvoji prvenstvo. Međutim, jos nekoliko klubova želi isto i to je potpuno opravdano. Pre svih Partizan, ali i ostali - rekao je na konferenciji za medije pred početak KLS lige. 

Alimpijević je prokomentarisao i odlazak Dilana Enisa kao i povratak doskorašnjih igrača FMP Filipa Čovića i Aleksu Radanova. 

- Enis otišao jer se nije uklopio i nije radio ono što je zamišljeno. Nije tu stvar u Enisu, već bilo kom igraču. On nije shvatio kolika je žrtva potrebna za igranje u Zvezdi. Nije bitan ličan učinak, već uticaj koji imate na ekipu. Dilan je veliki profesionalac, dobar igrač. Vidim da je već našao klub i želim mu puno sreće - rekao je trener crveno-belih i dodao: 

Čović i Radanov su sveža krv, nova energija, ali i želja da daleko bolje izgledamo u finišu sezone. 

Na pitanje novinara da li ostaju Feldin i Ročesti Alimpijević je odgovorio: 

- Obojica ostaju, nema smisla komentarisati svaki naslov. Tejlor ima dobru sezonu i značajnu ulogu i nema izlaz iz ugovora, tako da...Čini mi se da je sreća obostrana, a kruna bi svakako bila i za nas i za njega, titula prvaka Srbije - zaključio je Alimpijević.