DONČIĆ SE ZAGREVAO UZ TANJU SAVIĆ: Dalasom se orio hit naše pevačice (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 11.05.2024 | 22:30


On je naš.

Foto: Tanjug
DONČIĆ SE ZAGREVAO UZ TANJU SAVIĆ: Dalasom se orio hit naše pevačice (VIDEO)

Slovenački košarkaš Luka Dončić, zvezda Dalas Maveriksa, izazvao je pažnju publike svojim neobičnim izborom pesme za zagrevanje. Dok se pripremao za treći meč polufinala plej-ofa Zapadne konferencije protiv Oklahome, Dončić je trenirao uz zvuke pesme "Stani tugo" srpske pevačice Tanje Savić. Ova neobična kombinacija privukla je pažnju navijača i medija, koji su sa zanimanjem posmatrali njegove poteze na terenu tokom tih trenutaka

Luka se opušteno pripremao za meč vežbajući šut za tri poena, a ovo mu čak i nije prvi put od juče da je u centru pažnje, pošto se već desila jedna "interesantna" scena.

Konferencija za novinare nakon druge utakmice nije prošla bez skandala. Dok je Luka odgovarao na pitanja novinara o duelu sa Oklahomom, konferencijskom salom se prolomilo stenjanje, što je u prvi mah šokiralo i Dončića. Ipak, situacija je brzo postala jasnija kada su prisutni shvatili da je nekome od novinara prazna baterija na slušalicama napravila problem, po svemu sudeći prateći film za odrasle.

U prošlom meču protiv Oklahome, Luka Dončić je briljirao na terenu, postigavši 28 poena, uz 8 skokova i 7 asistencija. Njegova igra bila je ključna za trijumf Dalas Maverikse, a njegova harizma i veština su još jednom oduševile ljubitelje košarke širom sveta.

Nakon izjednačenog rezultata od 1-1, serija se preselila na teren Mavsa, a slovenački košarkaš je imao svakako razloga da bude zadovoljan svojim ličnim učinkom, ali i igrom celog tima.

BONUS VIDEO: