ITUDIS: Zvezda je talentovana ekipa


IZVOR: Republika - 05.04.2018 | 09:07


Trener CSKA Dimitris Itudis smatra da je utakmica 30. kola Evrolige protiv Crvene zvezde izuzetno bitna za njegovu ekipu iako su Moskovljani još ranije obezbedili prvo mesto pred plej-of.

Foto: youtube.com/Emmet Ryan

Dimitris Itudis

"Armejci" su lideri elitnog takmičenja sa učinkom 23-6, ali su u prošlom meču podbacili protiv Žalgirisa u Kaunasu i imaju veliki motiv da doigravanje najave dobrim izdanjem protiv srpskog i ABA prvaka.

- Zvezda je talentovana ekipa, koja je sposobna da postiže poene na različite načine. To su dokazali u brojnim mečevima u kojima su postizali mnogo koševa i kod kuće i na strani - rekao je Itudis i nastavio:

- Današnji duel je važan za nas jer moramo da se rehabilitujemo posle lošeg izdanja protiv Žalgirisa. Želimo dobro da odigramo i pobedom završimo ovu fazu. Pozivam naše navijače da dođu i podrže tim.

Iskusni Fitalij Fridzon dodaje da "razmišlja samo o pobedi".

- Igrali smo loše u Kaunasu i to ne smemo sebi da dozvolimo u dve utakmice za redom. Najvažnije je da se fokusiramo na našu igru i da odbrana bude na nivou kao u ponedeljak protiv Uniksa ili protiv Zvezde u prvoj utakmici u Beogradu - istakao je Fridzon.

CSKA je u prvom delu sezone pobedio 85:59.