EVROLIGA UVODI NOVINE! Željko Obradović PRVI ima REČ!


IZVOR: Republika/D.O. - 24.03.2024 | 14:51


Trener Partizana biće specijalan gost novog serijala najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Foto: Starsport
EVROLIGA UVODI NOVINE! Željko Obradović PRVI ima REČ!

Uoči završnice ligaškog dela sezone u Evroligi, čelnici prestižnog takmičenja odlučili su da lansiraju novi program, koji će publici omogućiti uvid u razmišljanje trenera najelitnijeg klupskog ranga.

Premijerna epizoda ovog novog serijala biće emitovana u ponedeljak, 25. marta, a kao prvi gost će se pojaviti Željko Obradović, šef stručnog štaba Partizana, koji je istovremeno i najtrofejniji trener u istoriji Evrolige.

Partizan se trenutno nalazi na deobi desetog mesta, vodi borbu sa Valensijom, Efesom i Armanijem za poziciju koja vodi u plej-in fazu takmičenja. Do kraja ligaškog dela preostala su još tri kola, a pred crno-belima je veliki izazov da zadrže svoju poziciju.

 

 

Njihov raspored uključuje mečeve kod kuće protiv Valensije i Olimpijakosa, dok će gostovati u Berlinu ekipi Albe.

Očekuje se veoma uzbudljiva završnica, a izabranicima Željka Obradovića će biti potreban izuzetan napor, ali i poklapanje ostalih rezultata, kako bi se plasirali u plej-in fazu.

Ukoliko stignu do Top 8, crno-beli će igrati protiv Real Madrida, koji je već obezbedio prvo mesto na kraju ligaškog dela.

Podsetimo, Madriđani su u prošlom 31. kolu slavili u Areni protiv Partizana, zahvaljujući furioznoj seriji u poslednja dva minuta treće četvrtine. Najbolji pojedinac tog susreta Mario Hezonja izabran je za MVP prethodne runde.

BONUS VIDEO