ŠTA SE DESILO SA TRISTANOM? Bivši košarkaš Partizana PROMENIO IMIDŽ! Vukčević zadužio dres Vašingtona sa OVIM brojem!


IZVOR: Republika/D.O. - 23.03.2024 | 09:20


Nekadašnji ljubimac grobara uskoro debituje za "čarobnjake".

Foto: Starsport
ŠTA SE DESILO SA TRISTANOM? Bivši košarkaš Partizana PROMENIO IMIDŽ! Vukčević zadužio dres Vašingtona sa OVIM brojem!

Prošlo je više od nedelju dana otkako je Tristan Vukčević i zvanično prešao iz Partizana u ekipu Vašington Vizardsa, koji su ga na Draftu 2023. birali kao 42. pika.

Sin našeg proslavljenog reprezentativca Dušana Vukčevića, rođen u Sijeni je tako nakon sezone u kojoj je osvojio titulu sa crno-belima u AdmiralBet ABA ligi odlučio da se oproba u najjačoj ligi na svetu, zaradivši svotu od gotovo 5.000.000 dolara u naredne dve sezone.

Klub iz Humske je od ovog transfera inkasirao 600.000 dolara, baš kao i bivši tim krilnog centra madridski Real, a u iščekivanju debija u najjačoj ligi sveta Vizardsi su objavili fotografije sa dana za slikanje.

Kompletan roster napravio je novu timsku fotografiju, ovog puta i sa Vukčevićem koji će na dresu nositi, zanimljivo, broj "nula".

 

 

Evidentan je bio i novi imidž Vukčevića sa bradom koju je pustio, a prvu priliku da debituje u novoj sredini imaće u noći između subote i nedelje kada u glavni grad Sjedinjenih Američkih Država dolazi Toronto, sa srpskim trenerom Darkom Rajakovićem.

Međutim, prema poslednjim informacijama tek se očekuje da će odraditi prvi trening i tek onda potencijalno upisati prvu utakmicu u novom timu.

 

 

Podsetimo, mladi košarkaš je tokom tekuće sezone AdmiralBet ABA lige na 14 mečeva prosečno postizao 10.9 poena uz 3.6 skokova, dok je na 12 susreta u Evroligi upisao 4.2 poena.

BONUS VIDEO