MAGIJA SMARTA USRED DRAŽENOVOG DOMA! Pogledajte ČUDESNU TROJKU Zvezdinog Amerikanca! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 17.03.2024 | 19:10


Pogodio je sa velike udaljenosti šut za tri poena.

Foto: Printscreen/Twitter/ABA legaue
MAGIJA SMARTA USRED DRAŽENOVOG DOMA! Pogledajte ČUDESNU TROJKU Zvezdinog Amerikanca! (VIDEO)

Crvena zvezda sigurno grabi ka novoj pobedi u AdmiralBet ABA ligi, pošto ima ubedljivu prednost protiv Cibone u Zagrebu.

Samo u prvoj četvrtini odolevao je hrvatski tim izabranicima Janisa Sferopulosa, koji su u drugoj deonici prvi put pobegli na dvocefirenu prednost i više je nisu ispuštali.

Kako je meč tekao, rasla je i prednost kluba sa Malog Kalemegdana, a ton sjajnoj igri davao je Džavonte Smart.

Amerikanac je u ovom meču pokazao zašto ga je Zvezda angažovala, pošto je sa trenutnih 14 poena ubedljivo najbolji akter utakmice u "Draženovom domu".

Koliko je fenomenalan u okršaju sa zagrebačkim timom, Smart je pokazao i u jednom napadu Zvezde, kada je sa velike udaljenosti, sa gotovo devet metara pogodio šut za tri poena.

Pogledajte u video prilogu, kako je Džavonte završio jednu od mnogih uspešnih akcija Sferopulosove ekipe.

Ukoliko trijumfuje, a na najboljem je putu da to učini, Zvezda bi jednom nogom obezbedila lidersku poziciju pred start plej-ofa i napravila odličnu uvertiru pred duplo kolo Evrolige i dolazak atinskog Panatinaikosa (sreda, 20.00) i Virtusa iz Bolonje dva dana kasnije (19.00).

Nasuprot sjajnim rezultatima u AdmiralBet ABA ligi, crveno-beli su gotovo bez šansi za plasman u plej-in najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, u kome su nedavno poraženi od Makabija iz Tel Aviva na svom parketu.

BONUS VIDEO