DOLAZAK TAKVOG NBA KLUBA BI BIO POKLON ZA NAVIJAČE! Zoran Savić PODRŽAO ideju da Golden Stejt dođe u BEOGRAD!


IZVOR: Republika/ O.J. - 29.01.2024 | 14:57


"Sve zavisi od NBA"

Foto: Starsport
DOLAZAK TAKVOG NBA KLUBA BI BIO POKLON ZA NAVIJAČE! Zoran Savić PODRŽAO ideju da Golden Stejt dođe u BEOGRAD!

Nedavno je Ostoja Mijailović, prvi čovek Partizana, rekao da klub razmišlja da pozove Golden Stejt Voriorse u Beograd, kako bi se odigrala utakmica u čast preminulog Dejana Milojevića. Dodatno je sve "podgrejao" Zaza Pačulija odgovorom da mu se ideja sviđa, a sada je za Litvance o tome pričao i direktor crno-belih Zoran Savić.

On tvrdi da sve zavisi od NBA lige.

- Oni su glavni sa kojima treba da se priča o tome. NBA već ima u svom planu gde će Golden Stejt igrati tokom sledeće sezone i u pripremama za nju, zbog toga nije lako organizovati sve, rekao je Savić za BasketNews.

Veruje da bi dolazak Golden Stejta u Beograd bio pravi spektakl i izuzetan način da se ukaže poštovanje Dejanu Milojeviću.

Foto: Starsport

Zoran Savić

- Dolazak jednog takvog NBA tima bio bi neverovatan poklon za naše navijače. Bilo bi fantastično kada bi jedan NBA klub došao u Beograd i prvi put u istoriji igrao utakmicu - rekao je direktor Partizana.

Podsetimo, ovako je govorio prvi čovek Partizana Ostoja.

- Mi razmišljamo o tome da priredimo meč između Partizana i Golden Stejta u čast Dejana Milojevića u Beogradu. Želimo da organizujemo utakmicu na otvorenom kao što smo to uradili na Tašmajdanu pred početak ove sezone - rekao je Ostoja Mijailović

Partizan je u pripremi za Fajnal for sezonu, tačnije u oktobru 2009. godine odigrao dve prijateljske utakmice, doduše u SAD. Denver je 3. oktobra u Koloradu slavio s rezultatom 102:70, dok je Finiks tri dana kasnije dobio crno-bele sa 111:80 u Arizoni.

BONUS VIDEO: