NAJVEĆI SE POKLONIO DEJANU MILOJEVIĆUI! Novak Đoković POSLAO PORUKU preko društvenih mreža!


IZVOR: Republika/ L. M. - 18.01.2024 | 14:06


Poslednji pozdrav uputio je svetski broj jedan.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino, Starsport
NAJVEĆI SE POKLONIO DEJANU MILOJEVIĆUI! Novak Đoković POSLAO PORUKU preko društvenih mreža!

Košarkaška legenda Dejan Milojević napustila nas je u 47. godini života od posledica iznenadnog srčanog udara

S obzirom da svih strana stižu saučešća, ne čudi da je najveći svih vremena u tenisu, Novak Đoković, osetio potrebu da iskaže svoje poštovanje prema tragično preminulom Milojeviću. 

On se oglasio putem svog profila na društvenoj mreži "Instagram", i kratko iskazao svoje veliko žaljenje. 

-Počivaj u miru - stoji u story objavi srpskog asa. 

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Novaka Đokovića

Podsetimo, Dejan Milojević rođen je 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion. Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. Dejan je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Svoju jedinu medalju sa reprezentacijom, Dejan Milojević je osvojio 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj pod vođstvom Svetislava Karija Pešića. Tada je naša selekcija u polufinalu izbacila moćnu Španiju, a onda u finalu savladala domaćina, Tursku. 

BONUS VIDEO