JEZIVO! Dejan Milojević doživeo SRČANI udar u Americi! Poznato njegovo STANJE!


IZVOR: Republika/D.O. - 17.01.2024 | 10:19


Srpski trener u stručnom štabu Voriorsa hitno hospitalizovan.

Foto: Starsport
JEZIVO! Dejan Milojević doživeo SRČANI udar u Americi! Poznato njegovo STANJE!

Prethodno veče u NBA ligi obeležio je okršaj Denvera i Filadelfije, u kome su Nikola Jokić i Džoel Embid vodili “rat na parketu”.

Samo nekoliko sati kasnije, stigla je tužna košarkaška vest je iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju. Kako nezvanično saznaje Maxbet sport, težak srčani udar doživeo je srpski trener Dejan Milojević.

Trofejni srpski košarkaš, koji trenutno radi kao asistent u Golden Stejtu, doživeo je težak srčani udar. Po informacijama koje stižu iz SAD, njegovo stanje je trenutno stabilno. Čekaju se prve vesti iz San Franciska od strane ove franšize.

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Podsetimo, Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Blistavu igračku karijeru počeo je u Beovuku, da bi potom prešao u FMP Železnik za koji je sa uspehom nastupao. Najblistavije trenutke, ipak, doživeo je igrajući za Budućnost iz Podgorice i Partizan. Sa ova dva kluba beležio je ogromne uspehe. Kasnije je branio boje španske Valensije, Galatasaraja iz Istanbula, dok je karijeru završio u Humskoj igrajući za crno-bele.

U trenerske vode uplovio je kao šef stručnog štaba Mege, gde je svojevremeno trenirao najboljeg srpskog košarkaša i prvu zvezdu NBA lige Nikolu Jokića, da bi se 2021. godine otisnuo u Sjedinjene Američke Države, kao asistent trenera Golden Stejt Voriorsa, Stiva Kera.

U dresu košarkaške reprezentacije Jugoslavije je 2001. godine osvojio zlato na Evropskom prvenstvu. Cela sportska javnost se nada brzom i uspešnom oporavku legendarnog asa.

BONUS VIDEO