TO JE ODLUČILO POBEDNIKA! Janis Sferopulos zna UZROKE poraza Zvezde Meridianbet!


IZVOR: Republika/D.O. - 09.01.2024 | 22:53


Crveno-beli doživeli 12. neuspeh u evroligaškoj sezoni.

Foto: Starsport
TO JE ODLUČILO POBEDNIKA! Janis Sferopulos zna UZROKE poraza Zvezde Meridianbet!

Iako su pre utakmice slovili za favorita na papiru, košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nisu uspeli da vežu treću pobedu u Evroligi i slave protiv Asvela u Vilerbanu.

Umesto trijumfa, usledio je ubedljiv poraz, koji je dodatno zakomplikovao stiuaciju kluba sa Malog Kalemegdana oko prolaska u Top 8 fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Grčki stručnjak na klupi Zvezde Meridianbet, Janis Sferopulos, obratio se medijima posle iznenadnog neuspeha na gostovanju u Francuskoj.

Foto: Euroleague.net

Nemanja Nedović bio je najefikasniji u timu Zvezde Meridianbet

- Čestitao bih Asvelu na pobedi. Mi nismo igrali dobru odbranu, primili smo 100 poena i kada je tako... teško je dobiti utakmicu - jasan je bio Janis Sferopulos. 

Crveno-beli su pretrpeli 12. poraz u sezoni, ostali su na osam pobeda, a priliku za popravni imaće u četvrtak na gostovanju Olimpiji iz Milana od 20 časova i 30 minuta.

Zvezda Meridianbet je trenutno na 15. mestu tabele Evrolige, dok je Asvel promenom trenera i dolaskom Pjera Pupea upisao tek četvrti trijumf u sezoni.

Inače, novi šef struke francuskog tima je, kao suvenir za pobedu na debiju u timu iz Vilerbana, poneo kući loptu s kojom je odigrana utakmica.

BONUS VIDEO