"O, MOJ BOŽE"! Čuveni jutjuber IMPRESIONIRAN atmosferom iz Arene! Derbi će pamtiti po OVOME! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 05.01.2024 | 10:46


Pun utisaka napustio je poprište evroligaškog večitog derbija.

Foto: printscreen/youtebe.com
"O, MOJ BOŽE"! Čuveni jutjuber IMPRESIONIRAN atmosferom iz Arene! Derbi će pamtiti po OVOME! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet upisali su jednu od najubedljivijih pobeda ove sezone i rezultatski "razbili" večitog rivala Partizana rezultatom 88:72 u 19. kolu Evrolige.

Pred više od 20.000 navijača izabranici Janisa Sferopulosa deklasirali su tim koji s klupe predvodi najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović, a delije su se potrudile da slike sa derbija na najlepši način obiđu svet.

Mnoštvo stranaca bilo je prisutno na tribinama, a među njim se našao i populari britanski jutjuber Thogden, koji na svom kanalu ima 1,6 miliona „pretplatnika“.

On je napravio poseban prilog o derbiju iz Arene, gde je uživao u atmosferi i poneo nezaboravne utiske iz srpske prestonice.

Pogledajte kako je Britanac dočarao na svom kanalu dešavanja sa večitog derbija:

Zvezdu Meridianbet je do pobede predvodio Nemanja Nedović s 16 poena, dok su Rokas Gedraitis i Fredi Gilespi postigli po 14 koševa.

Izabranici Janisa Sferopulosa u 20. rundi gostuju Asvelu u Vilerbanu, dok u novom "duplom kolu" ponovo igraju na tuđem terenu, jer je dva dana kasnije rival Olimpija iz Milana.

Crveno-beli su sada na skoru od osam pobeda i 11 poraza, što ih je dovelo do 13. pozicije na tabeli Evrolige i veoma realnim šansama da se domognu plej-ofa.

BONUS VIDEO