HIT NAD HITOVIMA! Izraz lica Jokića dok LOPTA prolazi kroz obruč NEMA CENU! Vidite REAKCIJU junaka Denvera! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 05.01.2024 | 07:20


Najbolji srpski košarkaš doneo pobedu Nagetsima na gostovanju San Francisku.

Foto: printscreen/youtube.com
HIT NAD HITOVIMA! Izraz lica Jokića dok LOPTA prolazi kroz obruč NEMA CENU! Vidite REAKCIJU junaka Denvera! (VIDEO)

Uspeo je Denver da savlada i drugi put u osam dana Golden Stejt Voriorse (130:127), ali je jutrošnji meč bio daleko zanimljiviji od prethodnog.

Njegova trojka sa pola terena bi iznova i iznova mogla da se gleda, isto tako i rekacija koju je Somborac napravio kada je shvatio da je srušio moćne "ratnike"!

Za sve one koji kažu da Jokić nema emociju kada je u pitanju košarka, te da istu koristi samo zbog konja, Srbin ih je razuverio u petak ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Ugao iz kog je sniman, taj momenat kada gleda loptu koja ide ka košu i završava u njemu, a zatim i eksplozija oduševljenja - nemaju cenu!

Jokiću je, na kraju, samo skok falio za tripl-dabl, meč je završio sa 34 poena, 9 uhvaćenih lopti i 10 asistencija, za 38 minuta provedenih na terenu.

Ujedno, srpski as je ispisao istoriju Denvera i ušao u "elitni klub", pošto je početkom drugog poluvremena dao trojku i pretekao legendarnog Majkla Adamasa na listi najboljih trojkaša Nagetsa u hronologiji ove franšize. Sada su ispred samo njegov saigrač Džamal Marej, Vil Barton i Džej Ar Smit.

BONUS VIDEO