NOVI IGRAČ PARTIZANA ISKREN PRED EVROLIGAŠKI DEBI! "Jedva čekam da se OVO desi"!


IZVOR: Republika/D.O. - 01.01.2024 | 19:16


Crno-beli dočekuju Asvel u 18. kolu Evrolige (utorak), a utakmica se igra od 20.45 časova.

Foto: Starsport
NOVI IGRAČ PARTIZANA ISKREN PRED EVROLIGAŠKI DEBI! "Jedva čekam da se OVO desi"!

Košarkaši Partizana su se odmah prvog januarskog dana vratili klupskim obavezama, jer ih već sutra očekuje meč protiv Asvela u utakmici 18. runde Evrolige, dok samo dva dana kasnije u "duplom kolu" gostuju večitom rivalu Crvenoj zvezdi Meridianbet.

Biće to prilika da evroligaški debi u crno-belom dresu upiše i poslednje pojačanje iz Virtusa, Džejlin Smit.

- Ono što sam radio u prvoj utakmici protiv Mornara pokušaću i sada u Evroligi, tako razmišlja ceo tim. Idemo da "odradimo" posao protiv teškog protivnika. Baš sam uzbuđen, jedva čekam da igram pred 20.000 navijača, želim da osetim tu energiju - rekao je Smit u razgovoru sa novinarima i dodao:

Foto: Starsport

Džejlin Smit (desno)

- Moramo da damo sve od sebe protiv Asvela, uprkos tome što su oni trenutno na samom dnu tabele, a potom nam ide derbi.

Doskorašnji igrač tima iz Bolonje, koji je naneo poslednji poraz Obradovićevom timu, upoznat je koliku važnost nose okršaji Partizana i Crvene zvezde Meridianbet, naročito za navijače oba kluba.

- Drago mi je što oba meča ove nedelje igramo u Beogradu. Znam da je duel protiv Crvene zvezde Meridianbet najveća utakmica u Srbiji. Ipak, ne smemo još da razmišljamo o njima, prvo da odradimo maksimalno protiv Asvela - istakao je Džejlin Smit.

Klub iz Humske je posle dva uzastopna poraza, od Reala u Madridu i Virtusa u Areni, trenutno na bilansu 9-8, dok je tim iz Francuske ubedljivo poslednjeplasiran sa samo dve pobede i čak 15 poraza.

BONUS VIDEO