JOKIĆ U NOVIM PATIKAMA! Pojavila se REKLAMA za kineski brend, Nikolin model PAPRENO SKUP! (VIDEO)


IZVOR: M. M. - 25.12.2023 | 20:18


Odjavio "Najki"...

Foto: hidmet.gov.rs/printskrin
JOKIĆ U NOVIM PATIKAMA! Pojavila se REKLAMA za kineski brend, Nikolin model PAPRENO SKUP! (VIDEO)

Jedan od najboljih NBA košarkaša Nikola Jokić potpisao je višegodišnji ugovor sa kineskom kompanijom za proizvodnju sportske opreme "361 Deegres", a nakon što je okončao dugogodišnju saradnju sa daleko poznatijim "Najkijem". A sada je i zvanično, pa je Jokić postao zvezda jedne reklame.

Popularni "džoker" je u saradnji sa ovom kineskom kompanijom napravio prvi model svojih patika, koje su oduševile sve navijače širom sveta. Kako je u jednom od intervjua otkrio, za taj potez odlučio se na nagovor velikog prijatelja i saigrača iz Denvera Erona Gordona, koji je bio njegov gost letos u Somboru. Relativno novi brend sportske opreme ima skoro 8.000 prodavnica na svim meridijanima, a kampanju i prodor na tržište započeo je 2020. godine. Zaštitno lice i promoter "361 Deegres", osim srpskog internacionalca, je gore pomenuti Gordon koji je još ranije potpisao ugovor sa kineskim proizvođačem.

Podsetimo, reč je o "Big3 Future CQT" patikama koja tek treba da se nađu u prodavnicama u SAD, mada su dostupne putem onlajn kupovine i koštaju 300 dolara.

Inače, Nikola se prethodnih dana prilično aktivirao u marketinške svrhe, i pokazao da se odlično snalazi u glumačkim vodama. On je, naime, bio zvezda reklame za američki "Hotels.com". Ideja je bila da se u kampanju uključe NBA igrači, pošto oni svakodnevno obilaze i dosta vremena provode u putu, što ih zaista čini istinskim stručnjacima za hotele. U jednoj od reklama Somboac i njegov mladi saigrač Pejton Votson glavni su akteri. Jokić, inače veliki ljubitelj konja, na povocu vodi ponija, pronalazeći tako "Pony Friendly" hotel.

BONUS VIDEO