URNEBESNO! Jokić glumi za DESETKU! Prošetao ponija kroz hotel


IZVOR: M. M. - 19.12.2023 | 22:28


Srbin je zvezda!

Foto: Printinsrkin
URNEBESNO! Jokić glumi za DESETKU! Prošetao ponija kroz hotel

Srpski košarkaš Nikola Jokić postao je jedno od zaštitnih lica reklame za američki "Hotels.com". Ispostavilo se da se naš reprezentativac, osim na parketu, odlično snalazi i u ulozi glumca.

Ideja je bila da se u kampanju uključe NBA igrači, pošto oni svakodnevno obilaze i dosta vremena provode u putu, što ih zaista čini istinskim stručnjacima za hotele. U jednoj od reklama Somboac i i njegov mladi saigrač Pejton Votson glavni su akteri.

Jokić, inače veliki ljubitelj konja, na povocu vodi ponija, pronalazeći tako "Pony Friendly" hotel.

Drugi deo reklame je takođe interesantan, a radnja se odvija kraj bazena.

- Znaš, Pejton. Mesta oko hotelskog bazena, mnogo su slična mestima na košarkaškom meču. Imaš VIP sedišta, verne navijače, i klupu - rekao je daroviti  Jokić.

- Ko će na klupu? - upitao je Pejton.

- Neću ja - odgovorio je Jokić, ostavivši Votsona u čudu.

Nikola Jokić zaštitni je znak još nekoliko eminentnih kompanija iz različitih poslovnih branši. Srbin je dvaput zaredom bio MVP ligaškog dela sezone, a minule je sa svojim Denver Nagetsima osvojio šampionsku titulu. U tekućem ciklusu NBA lige, popularni Džoker prosečno ubacuje 26,3 poena, 12,3 skoka i 9,4 asistencije po meču. Njegova franšiza iz Kolorada je trenutno treća u Zapadnoj konferenciji sa učinkom od 18 pobeda i deset poraza.

BONUS VIDEO