NOVI PEH ZA PARTIZAN: Željko Obradović ZBOG POVREDE ostao bez važnog košarkaša! Klub se oglasio SAOPŠTENJEM!


IZVOR: Republika - 18.11.2023 | 21:45


Nevolja za crno-bele.

Foto: Starsport
NOVI PEH ZA PARTIZAN: Željko Obradović ZBOG POVREDE ostao bez važnog košarkaša! Klub se oglasio SAOPŠTENJEM!

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović pauziraće najmanje nekoliko nedelja zbog povrede butnog mišića, saopštio je danas klub na zvaničnom sajtu.

- Bek Partizana Uroš Trifunović je tokom utakmice protiv berlinske Albe doživeo doživeo povredu zbog koje će morati da odsustvuje sa terena i bude podvrgnut terapijama. U duelu pred kraj druge četvrtine, Trifunović je doživeo rupturu butnog mišića koja zahteva mirovanje i terapijski tretman. Kroz deset dana, Trifunović će obaviti kontrolni pregled posle kojeg će biti moguće dati detaljnije prognoze u vezi sa dužinom odsustva igrača iz tima - piše u saopštenju Košarkaškog kluba Partizan.

Povreda Trifunovića je novi problem za trenera Partizana Željka Obradovića, koji već duže ne može da računa na kapitena Kevina Pantera, a poslednjih dana su bili bolesni i Balša Koprivica i Alen Smailagić.

Crno-beli su nedavno u Evroligi pobedili Albu u "Štark Areni" sa ubedljivih 89:74, a u narednom desetom kolu igrače protiv Efesa na gostovanju 24. novembra. "Valjak" je dosad na učinku od četiri pobede i pet poraza u eliti. Prethodno ga čeka takođe meč na strani, protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, u ponedeljak od 17.30 u okviru AdmiralBet ABA lige.

BONUS VIDEO