BOBI MARJANOVIĆ NIJE IGRAO, ALI JE BIO PRESUDAN U JEDNOM TRENUTKU! Hit snimak - svi se muče oko jedne stvari, a on reši u dva poteza! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.11.2023 | 08:13


Srpski košarkaš Boban Marjanović, koji je pre dva dana doprineo pobedi protiv Lejkersa izvanrednim zakucavanjem, nije dobio priliku da zaigra na meču između Hjustona i Nju Orleansa (104:101) u noći između petka i subote. Međutim, ovog puta privukao je pažnju zbog nečeg potpuno drugačijeg - svoje visine koja mu je omogućila da dohvati loptu na nepristupačnoj poziciji.

Foto: Tanjug/AP
BOBI MARJANOVIĆ NIJE IGRAO, ALI JE BIO PRESUDAN U JEDNOM TRENUTKU! Hit snimak - svi se muče oko jedne stvari, a on reši u dva poteza! (VIDEO)

Tokom druge četvrtine meča između Hjustona i Nju Orleansa, lopta kojom se igralo zaglavila se na vrhu table, a ni igrači ni osoblje u dvorani nisu uspeli da je oslobode. Sve dok Boban Marjanović nije ustao sa klupe, uzeo sredstvo za brisanje parketa i iskoristio svojih 224 centimetra visine kako bi dosegao loptu.

Iz prvog pokušaja Boban Marjanović je uspeo u svojoj nameri, a malo je falilo i da lopta nekoliko sekundi kasnije prođe kroz obruč. Pogledajte kako je to izgledalo, kao i čestitke koje je srpski košarkaš dobio od saigrača nakon što je dohvatio loptu:

 

 

Tokom ove sezone, srpski centar je učestvovao u tri od osam utakmica koje je Hjuston odigrao u NBA ligi, prosečno provodeći oko sedam minuta na terenu tokom tih mečeva. Postigao je ukupno 10 poena, uhvatio osam skokova, zabeležio tri asistencije i jednu blokadu. Njegova ekipa ostvaruje odlične rezultate na početku nove sezone, trenutno se nalazi na petom mestu na Zapadu sa skorom 5-3.

BONUS VIDEO: