VILDOZA SA DVA LICA: Bilo mi je lepo u Beogradu, ali sam znao da ću OTIĆI NA KRAJU SEZONE


IZVOR: Republika - 05.10.2023 | 17:30


Argentinski košarkaš o mandatu u Zvezdi Meridianbet.

Foto: Starsport/Instagram printscreen/milicatasic12/teodoradzehverovic
VILDOZA SA DVA LICA: Bilo mi je lepo u Beogradu, ali sam znao da ću OTIĆI NA KRAJU SEZONE

Argentinski košarkaš Luka Vildoza za kratko vreme je opčinio navijače Crvene zvezde Meridianbet zbog sjajnih partija prošle sezone. Međutim, ubrzo je upao u "minus fazu" i na kraju ciklusa se preselio u Panatinaikos.

Simpatije su zapravo bile obostrane, a Vildoza je osim navijača zavoleo i Beograd iz kojeg je neretko objavljivao fotografije kako uživa na svojoj terasi. Argentinac je takođe veliki fan društvenih mreža, te je u žižu javnosti zapao kada se na Instagramu zapratio sa popularnom domaćom pevačicom Teodorom Džehverović. Danima se spekulisalo o njihovoj romansi, ali ona zvanično nije potvrđena. Međutim, iz srpske prestonice, nakon raskida sa dugogodišnjom devojkom iz Španije usred sezone, nije otišao tužan i bez ljubavi, pošto je zaplovio u vezu za lepom srpskom odbojkašicom Milicom Tasić.

Bilo kako bilo, Luka Vildoza će boravak u Srbiji pamtiti samo po dobru.

- Trudio sam se da se fokusiram na ono što je bilo trenutno. Bio sam tada u Crvenoj zvezdi, i bio sam veoma srećan tamo. Znao sam da na kraju sezone dolazim ovde, i bilo je čudno, jer mi je to prvi put u karijeri. Zaista sam uživao u Zvezdi, ali kada je postalo zvanično to sa Panatinaikosom, svi su me zvali, počeli da me prate na Instagramu, to je bilo ludo - rekao je Luka i dodao da je PAO izazov.

- U početku nisam bio siguran. PAO nije igrao dobro u poslednjih nekoliko sezona, tako da sam ovo doživeo kao izazov. Onda sam čuo da neki igrači dolazi ovde, uključujući i trenera, i onda sam znao: To je to, moram da dođem ovde.

BONUS VIDEO