LUDNICA U NAJAVI OKO PARTIZANA: "Grobari" već u petak obaraju rekord? Dosad prodato 11.000 sezonskih karata!


IZVOR: Republika - 21.09.2023 | 19:53


Imaće Žoc i njegovi izabranici veliku podršku s tribina.

Foto: Starsport
LUDNICA U NAJAVI OKO PARTIZANA: "Grobari" već u petak obaraju rekord? Dosad prodato 11.000 sezonskih karata!

Ako se po jutru dan poznaje, navijači Košarkaškog kluba Partizan na dobrom su putu da obore prošlosezonski rekord.

Mada su cene sezonskih ulaznica znato skuplje u odnosu na lane, pristalice šampiona AdmiralBet ABA lige za to ne mare u nameri da i u predstojećem takmičarskom ciklusu budu vetar u leđa Željku Obradoviću i njegovim izabranicima. Kako je u četvrtak objavio KK Partizan, dosad je prodato 11.000 sezonskih karata! U pitanju su vlasnici prošlosezonskih godišnjih ulaznica, koji su iskoristili povlašćen status i opciju da obnove svoje ulaznice pre nego što krene slobodna prodaja za preostala mesta. Inače, prodaja sezonskih karata za narednu sezonu počinje sutra, u petak, od 15 časova, pa se smeši novo obaranje rekorda u tom segmentu.

Foto: Admiral Bet ABA liga

IMAĆE POMOĆ S TRIBINA: Kaminski i Avramović

Prošle sezone je bilo 11.500 prodatih sezonskih ulaznica, a sada je već planula skoro ista brojka i to uoči početka slobodne prodaje. Prema nekim prognozama i očekivanjima u Humskoj, očekuje se da bude prodato oko 14.000 ulaznica, pa je jasno da će i u tekućoj sezoni vladati pomama za individualnim kartama pred svaku evroligašku utakmicu crno-belih u Beogradu.

Navijači Partizana su prošle sezone oborili brojne rekorde kada je poseta u Evroligi u pitanju, a nakon spektakla na Tašmajdanu na prijateljskoj utakmici protiv Fuenlabrade, cela Evropa čeka da vidi ambijent u Areni.

BONUS VIDEO