OVIH KARATA ZA ZVEZDINE UTAKMICE VIŠE NEMA: Uskoro će PLANUTI cela Arena


IZVOR: Republika - 12.09.2023 | 13:57


Delije traže kartu više da gledaju svoje ljubimce koji će krenuti po sve titule.

Foto: Starsport
OVIH KARATA ZA ZVEZDINE UTAKMICE VIŠE NEMA: Uskoro će PLANUTI cela Arena

Delije traže kartu više za utakmice koje će KK Crvena zvezda Meridianbet igrati u Areni u novoj sezoni. Naime, crveno-beli su saopštili da sezonskih karata za Nivo 200 naše najveće dvorane više nema, a ako se nastavi ovim tempom uskoro će planuti i cela Arena.

Ovakvo veliko interesovanje delija se moglo očekivati imajući u vidu da se tim sa Malog Kalemegdana značajno pojačao, te da će u novoj sezoni napasti sve troveje, od Superlige i Kupa Radivoja Koraća koje brane, preko pehara AdmiralBet ABA lige, pa do titule u Evroligi.

 

 

Saopštenje sa KK Crvena zvezda Meridianbet kada je u pitanju prodaja sezonskih karata prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava sve navijače i zainteresovane koji žele da kupe sezonske karte za takmičarsku sezonu 2023-2024 – da su sve karte za nivo 200 u beogradskoj Areni, usled ogromnog interesovanja zvezdaša (od kojih su mnogi iskoristili i opciju i pogodnost kupovine još jedne sezonske karte) – rasprodate!

Od utorka 12. septembra u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu kao i na svim ostalim prodajnim mestima, za sve stare vlasnike sezonskih karata, ali i one koji po prvi put kupuju karte na raspolaganju će biti karte za nivo 400.

Podsećamo,prodaja se nastavlja kao i do sada na prodajnim mestima Mali Kalemegdan (radnim danima od 12-20h, subotom od 10-18h), Ušće, Cvetni trg, Bilet centar, kao i online – www.tickets.rs.

Foto: Twitter/KK Crvena zvezda Meridianbet

 

VAŽNA NAPOMENA: Pogodonost po kojoj svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024, važi i za sektor NIVO 400 u beogradskoj Areni.

Novi kupac postaje član i dobija svoju personalizovanu člansku kartu, čija je cena već uračunata u cenu sezonske karte (1000 rsd cena članarine). Starim kupcima se automatski produžava članstvo koje je takođe uračunato u cenu.

Jedan od prvih benefita za vlasnike sezonskih i članskih karata je omogućen popust u zvaničnoj prodavnici Fan Store od 10% prilikom svake kupovine. Fan Store će raditi (štand na terenima na Kalemegdanu) tokom celog trajanja prodaje sezonskih karata;

Još jednom podsećamo da je kao i svake sezone omogućena kupovina sezonskih karata na rate karticama „Banke Intesa“ i „Komercijalne banke“ (na 3 ili 6 rata).

KK Crvena zvezda Meridianbet ovom prilikom još jednom se zahvaljuje svim našim navijačima na ogromnom poverenju koje su iskazali kupovinom rekordnog broja sezonskih karata i to u periodu od samo 7 dana, ponedeljka 04.09.2023. godine do 11.09.2023. godine!

Klub će se u narednim danima oglasiti i sa konkretnim brojkama koje su kada je ovaj segment rada kluba – istorijske.

Budite deo nove sezone KK Crvena zvezda Meridianbet, jer samo zajedno u punoj Areni možemo da dođemo do velikih utakmica, pobeda i zajedničkog uspeha!

BONUS VIDEO