SAZNAJEMO: Mirotić POGAZIO REČ zbog visokopozicioniranih CRKVENIH VELIKODOSTOJNIKA! Tražili su mu SAMO JEDNO!


IZVOR: Marija Nestorović - 23.07.2023 | 07:53


Posle tog razgovora rešio je da "odjavi" Partizan.

Foto: Starsport, Shutterstock
SAZNAJEMO: Mirotić POGAZIO REČ zbog visokopozicioniranih CRKVENIH VELIKODOSTOJNIKA! Tražili su mu SAMO JEDNO!

Saga oko budućnosti Nikole Mirotića završena je košmarno za sve navijače Partizana.

Nekadašnji as Barselone jednom nogom je već stigao u tim Željka Obradovića, svi su ga videli u crno-belom dresu, čak je i dao reč čelnicima kluba, ali je došlo do nestvarnog preokreta zbog kog će ni kriv, ni dužan profitirati neka od evropskih ekipa koja će dovesti Mirotića.

I sam košarkaš se oglasio i obrazložio svoju odluku, uskoro je stiglo i saopštenje Partizana, ali je ostalo nejasno šta je to stvarno prelomilo da jedan od najboljih igrača Starog kontinenta ne obuče crno-beli dres.

Ipak, naš portal je stigao do odgovora! Prema saznanjima do kojih smo došli, ključan faktor u Mirotićevoj odluci navodno je bio razgovor sa visokopozicioniranim crkvenim velikodostojnicima koji su od njega tražili samo jedno - da ne deli srpski narod!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

 

Poznato je da je Nikola Mirotić veliki vernik i da je puno učinio za Srbiju, a sada je došao u situaciju da bira između dva naša najveća kluba što je dovelo do ogromnih tenzija koje su pretile da postanu i daleko gore.

Zbog svega ovoga Nikola je navodno dobijao i pretnje, te je, i pored toga što mu je predsednik Aleksandar Vučić garantovao bezbednost, sve moglo da se otrgne kontroli, pa se Mirotić odlučio za najbezbolniji potez.

Crkva je, uz porodicu, najvažniji faktor u životu čuvenog košarkaša, te je on odlučio da posluša savet ljudi kojima veruje i za nastavak karijere izabere neku drugu sredinu koja neće podeliti srpski narod.

Gde će to Nikola Mirotić nastaviti karijeru ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

BONUS VIDEO