"GROBARI" DIVLJACI IDU U ZATVOR POLA GODINE


IZVOR: - 23.02.2018 | 06:21


Posle krivične prijave Košarkaškog kluba Crvena zvezda podnete protiv N. N. lica zbog skrnavljenja trofeja Kupa Radivoja Koraća, kada su nepoznati navijači Partizana tupim nožem iskidali šampionske pločice crveno-belih, policija je ekspresno reagovala, a prema ekskluzivnim saznanjima Srpskog telegrafa, počinioci će biti saslušani već u narednih 10 dana.

Foto: Starsport

Preti im robija: Navijači Partizana

Zakon jasno ističe da su kazne u ovom slučaju odlazak u zatvor na minimum šest meseci!

Iako se spekulisalo da su počinioci ovog sramnog čina igrači Partizana, to definitivno nije tačno. Policija je saznala identitet divljaka, a u najskorijem periodu se očekuje da slučaj dobije sudski epilog. Radi se o R. Č., bivšem članu uprave KK Partizan, i njegovom saučesniku i prijatelju A. D., koji je blizak kriminalnim krugovima.

Podsetimo, sve je počelo ubrzo nakon Partizanovog osvajanja Kupa u Nišu. Na društvenim mrežama je osvanuo snimak uništavanja Žućkove levice, nakon čega se pojavila lavina komentara. Zvezda je prva reagovala saopštenjem u kojem ističe da je pretpostavka da su za sve krivi navijači ili igrači Partizana, a odmah potom je podnela i krivičnu prijavu.

Foto: Printskrin

Potom je predsednik Partizana Ostoja Mijailović izašao u javnost naglasivši da nema problem ako neko bude tužio Partizan jer niko iz kluba nije odgovoran za uništavanje trofeja koji je tim iz Humske vrlo brzo popravio i vratio sve pomenute pločice.