ŠTA ĆE DELIJE REĆI? Kevin Panter PODIŽE TENZIJE - kapiten Partizana NAPAO Crvenu zvezdu Meridianbet!


IZVOR: Republika - 20.07.2023 | 07:30


Amerikanac "zapalio" javnost svojim tvitom.

Foto: Starsport
ŠTA ĆE DELIJE REĆI? Kevin Panter PODIŽE TENZIJE - kapiten Partizana NAPAO Crvenu zvezdu Meridianbet!

Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde Meridianbet, najavio je da će u narednoj sezoni beogradski velikan sve utakmice igrati u Štark areni, za razliku od prethodne sezone, kada su protivnike čekali u hali "Aleksandar Nikolić".

Zbog ovakvog razvoja situacije, oba beogradska rivala će svoje mečeve u Evroligi naredne sezone igrati u najvećoj hali na Balkanu. To se očigledno nekima nije svidelo.

Kevin Panter, kapiten Partizana, oštro je reagovao na činjenicu da će morati da "dele" halu sa najljućim rivalom.

- I dalje je to naše sr**e, ali razumem. Mi postavljamo trendove - napisao je najbolji igrač Partizana prošle sezone.

Vrlo brzo je dobio odgovor od navijača Crvene zvezde Meridianbet da je upravo u toj hali, u crveno-belom dresu, napravio prve evroligaške korake u Beogradu. Panter je nakon toga pokušao da smiri situaciju.

- Ljudi su tako osetljivi. Leto je, opustite se, okej je imati "treš tok" i uživati - dodao je Kevin.

Ipak, treba se setiti reči Željka Obradovića, trenera crno-belih, koji je istakao da njegov klub nije taj koji podiže tenzije. Međutim, uzevši u obzir reči njegovog kapitena, kao i objave kluba na društvenim mrežama, na kom su prikazali zakucavanje Dantea Egzuma preko Džoela Bolomboja, novog igrača Zvezde Meridianbet, vrlo je lako izvući zaključak.

Podsetimo, nova sezona u Evroligi počinje 5. oktobra. Crveno-beli će tada u Štark areni dočekati ASVEL, dok Partizan istog dana gostuje ekipi Makabija.

BONUS VIDEO