VELIKO PRIZNANJE! Sale Đorđević dobio NAGRADU za životno delo!


IZVOR: Republika - 18.07.2023 | 22:10


Udruženje košarkaških trenera Srbije uručilo je danas Aleksandru Đorđeviću nagradu za životno delo "Slobodan Piva Ivković".

Foto: Starsport
VELIKO PRIZNANJE! Sale Đorđević dobio NAGRADU za životno delo!

Nekadašnjem selektoru "orlova" nagradu su uručili predsednik Udruženja košarkaških trenera Srbije Ivan Jeremić i generelni sekretar Udruženja Strahinja Vasiljević.

Aleksandar Đorđević je sa seniorskom reprezentacijom Srbije osvojio srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2014. godine, Olimpijskim igrama 2016. godine i na Evropskom prvenstvu 2017. godine.

Iskusni stručnjak je trenutno selektor Kine koju će na Svetskom prvenstvu u grupnoj fazi voditi upravo protiv Pešićevih izabranika.

 

 

"Sale Nacionale" se trenutno nalazi se u našoj zemlji na pripremama za Mundobasket, koje će ovog leta biti održan u Japanu, Filipinima i Indoneziji.

Čelnici Udruženja trenera iskoristili su priliku da se sretnu sa Đorđevićem i uruče mu nagradu, koja nosi naziv "Slobodan Piva Ivković".

- Nagradu za životno delo "Slobodan Piva Ivković" Aleksandru Saši Đorđeviću uručili su danas predsednik Udruženja trenera Ivan Jeremić i generalni sekretar Strahinja Vasiljević na pripremama kineske reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo - piše u objavi Udruženja košarkaških trenera Srbije (UKTS).

BONUS VIDEO