"PANTERI" NAJAVLJUJU REVANŠ? Igraćemo mnogo bolje kod kuće protiv Crvene zvezde Meridianbet!


IZVOR: Republika - 09.06.2023 | 23:05


Ubedljiv poraz nije obeshrabrio ekipu iz Železnika.

Foto: Starsport
"PANTERI" NAJAVLJUJU REVANŠ? Igraćemo mnogo bolje kod kuće protiv Crvene zvezde Meridianbet!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ubedljivo su savladali FMP iz Železnika u prvom meču velikog finala Košarkaške lige Srbije - 94:70. Svoje utiske nakon meča u dvorani Aleksandar Nikolić izneli su trener "pantera" Nenad Stevanović i kapiten ekipe Čarls Dženkins.

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić i Čarls Dženkins

 

- Meni je drago da smo u drugom poluvremenu uspeli da budemo u egalu i da pobedimo sa poenom u tom delu. Veliko iskustvo za naše mlade momke. To su momci 2003, 2004. i 2005. godište. Velika razlika u kvalitetu i iskustvu. Zvezda je igrala posle velike pauze, a mi previše utakmica u kratkom roku, pa se osetio umor. Pokušaćemo da se oporavimo kako bismo pružili što bolji otpor i u dužem intervalu - poručio je Stefanović.

Kapiten FMP Čarls Dženkins svestan je težine zadatka koji je od početka bio pred ekipom.

- Naši mladi igrači su odigrali dobro. Imali smo težak početak, jer smo igrali protiv jako dobrog tima i platili smo cenu toga. Ipak, naši mladi igrači takmičili su se protiv evroligaškog sastava - rekao je Dženkins, a zatim dodao:

- Igramo mnogo bolje kod kuće, gledaćemo snimak i videćemo gde i šta možemo da popravimo kako bismo bili konkurentniji u drugom susretu.

Finalna serija Košarkaše lige Srbije igra se na dve pobede, a naredni meč je na programu 11. juna u Železniku od 12 časova.

BONUS VIDEO