EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Poznat termin POČETKA finalne serije AdmiralBet ABA lige!


IZVOR: Republika - 08.06.2023 | 14:10


Čelnici regionalnog takmičenja pronašli su rešenje.

Foto: Starsport
EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Poznat termin POČETKA finalne serije AdmiralBet ABA lige!

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet plasirali su se u finale AdmiralBet ABA lige, a ako se po jutru dan poznaje - ovo će biti veoma zanimljiva serija koju će ponovo pratiti brojne drame kako na terenu, tako i van njega.

Crveno-beli odbili su da počnu finale regionalnog takmičenja dok ne završe bitku za trofej u Košarkaškoj ligi Srbije, a Partizan je želeo da se igra u predviđenom terminu.

Prema saznanjima našeg portala - čini se da se konačno došlo do rešenja! Finalna serija Košarkaške lige Srbije u kojoj će se Crvena zvezda Meridianbet i FMP iz Železnika boriti za trofej, igraće se od devetog do 11. juna, dok će početak završnih bitaka AdmiralBet ABA lige, gde ćemo gledati večiti derbi, krenuti 14. juna.

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Ovo će odgovarati timu sa Malog Kalemegdana, a čini se da se uklapa u proračune i Partizana, ali se očekuju reakcije oba kluba.

Takođe, veliki problem čelnici AdmiralBet ABA lige imaće i sa određivanjem sudija za finale. Srpski arbitri Ilija Belošević, Milivoje Jovčić i Uroš Nikolić zahtevali su da ne budu delegirani za prvu utakmicu, a veruje se da će im ova molba biti uslišena.

Ko bi mogao da uzme pištaljku u ruke pročitajte OVDE.

Podsetimo, titulu u AdmiralBet ABA ligi brani Crvena zvezda Meridianbet, ali će prednost domaćeg terena u velikom finalu imati Partizan.

BONUS VIDEO