KADA ĆE SE IGRATI FINALE ADMIRALBET ABA LIGE? Direktor takmičenja nam dao odgovor na goruće pitanje!


IZVOR: Republika - 07.06.2023 | 19:16


Milija Vojinović pričao za naš portal.

Foto: Starsport
KADA ĆE SE IGRATI FINALE ADMIRALBET ABA LIGE? Direktor takmičenja nam dao odgovor na goruće pitanje!

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet izborili su plasman u finale AdmiralBet ABA lige, ali za sada nije jasno kada će mečevi te serije biti na programu.

Podsetimo, Superliga Srbije i regionalno takmičenje su objavili termine finala koji se poklapaju, pa sada nije jasno kako će proteći završnica košartkaške sezone u Srbiji.

O tome je za portal Republika.rs pričao direktor AdmiralBet ABA lige Milija Vojinović.

Kao što sam mnogo puta već tokom proteklih dana rekao, u svim izazovnim situacijama tokom sezone, stava sam da samo otvorenom i iskrenom komunikacijom, možemo da dođemo najboljeg mogućeg rešenja. U tom svetlu, izuzetno mi je drago što je sada i KLS promenio svoju poziciju i stvari postavlja na taj način. Poziv koji je stigao predstavlja korak u dobrom smeru, a sigurno da ne bismo ni bili u ovoj situaciji da smo od početka razgovarali i da nije bilo jednostranih i isključivih odluka. Ipak, to je sada najmanje bitno - rekao je nekadašnji sudija za naš portal.

Foto: KSS

Milija Vojinović

Nastavio je u istom ritmu.

- Važno je da sada i sa druge strane postoji želja da kroz razgovor pronađemo najbolje rešenje u interesu svih strana. Sada znamo i drugog učesnika finalne serije, samim tim, jasnu sliku i kanale komunikacije. Odnosno, kao što i nalaže praksa u mom radu, pre eventualne promene termina, obaviću razgovore sa predstavnicima oba učesnika finala i videti njihov stav - dodao je Vojinović.

BONUS VIDEO