SRBI OGOVARALI VINSA KARTERA: Legende naše košarke uslikane ZAJEDNO, jedan detalj ODUŠEVIO javnost! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.05.2023 | 20:52


Objava je oduševila sve pratioce, posebno su se ređali komentari na račun stajlinga nekadašnjeg drugog pika sa NBA drafta.

Foto: Tanjug/AP
SRBI OGOVARALI VINSA KARTERA: Legende naše košarke uslikane ZAJEDNO, jedan detalj ODUŠEVIO javnost! (FOTO)

Nekadašnji NBA asovi, Nenad Krstić, Saša Pavlović, Darko Miličić i Mile Ilić prisustvovali su jednom juniorskom košarkaškom turniru, tom prilikom fotografisani su u prijateljskom razogovoru. 

Sliku je na svom Instagram profilu podelio je Mile Ilić uz interesantan komentar.

- Prepričavam kako sam "lepio" Vins Kartera na treningu - napisao je Ilić koji je nekada nastupao za pomenutim Karterom u Nju Džerzi Netsima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jaomile_podcast

 

Objava je oduševila sve pratioce, posebno su se ređali komentari na račun stajlinga Darka Miličića. Naime, nekadašnji drugi pik stigao je na turnir u papučama.

Zanimljivo, Mile Ilić i Darko Miličić poznaju se iz NBA dana, a jedna anegdota iz tog perioda posebno je šaljiva. Njoj je kumovao slavni slovenački centar Radoslavu Nestorović.

- Bili smo Darko Mililić, Raša Nestorović, ja i još neka ekipa u Majamiju, a Raša je tada imao restoran, u kom smo bili na ručku. Dogovorili smo se zatim da se nađemo uveče i kada smo stigli u klub, nije se videlo ništa unutra, samo se čula muzika. Rekli smo da imamo rezervaciju, a onda nas je obezbeđenje pitalo: "Da li smo sigurni da hoćemo unutra?" U tom trenutku zove i Raša, koji nam javlja da će malo kasniti, a mi ne bismo shvatili o čemu se radi da nismo videli momka i devojku u odelima sa otvorenom zadnjicom. Gledali smo u njih, a ova džukela je bila tu negde iza i gledao nas. Pritom je u to vreme bio veliki skandal u NBA, a ovaj u tom momentu bio i zamisli mi se tu našli. Samo je bilo, beži odavde koliko te noge nose, napakovaće nam ko zna šta - rekao je Mile Ilić u svom podkastu "Jao Mile".

BONUS VIDEO