ŠOU PORODICE JOKIĆ! Nikola BRILJIRAO na terenu, ćerka mu poslala JASNU PORUKU posle meča! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.05.2023 | 07:29


Bilo je više nego zanimljivo.

Foto: Printscreen/Twitter/ClutchPoints
ŠOU PORODICE JOKIĆ! Nikola BRILJIRAO na terenu, ćerka mu poslala JASNU PORUKU posle meča! (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Finiks Sanse rezultatom 97:87 i na taj način stigli su do prednosti od 2:0 u polufinalnoj seriji zapadne konferencije NBA lige.

Briljirao je Nikola Jokić koji je sa 39 poena, 16 skokova i pet asistencija demonstrirao silu protiv "supertima", te je najavio borbu za prsten u najjačoj ligi planete.

I, nije samo Džoker najavio da želi prsten! To je uradila i njegova ćerka po okončanju meča!

Dok je srpski centar briljirao na terenu, njegova ćerka "ukrala je šou" po okončanju susreta kada je poslala jasnu poruku svom ocu i oduševila planetu. 

Ona je je da pokazuje da je vreme da se uzme NBA prsten, na šta je i Nikola uzvratio. 

 

 

 

 

Zaista, gest koji je pobrao simpatije javnosti i posle kog je jasno šta želi porodica Jokić ove sezone.

Što se tiče igre Nikole Jokića, on je skoro pa sam savladao Finiks u drugom meču. Odigrao je simultanku i pored maestralnog učinka imao je i sjajne procente šuta - iz igre je šutirao 15/24 za dva i 2/6 za tri, dok je sa penala imao 3/4.

Podršku su mu pružili Gordon sa 16 poena, kao i Kaldvel-Poup sa dve važne trojke u četvrtoj četvrtini za ukupno 14 poena.

Sa druge strane, u poraženom timu bolji od ostalih bili su Devin Buker sa 35 poena, pet skokova i šest asistencija, kao i Kevin Durant koji je završio sa 24 poena, osam uhvaćenih i tri asistencije.

BONUS VIDEO