OGLASIO SE DUŠKO VUJOŠEVIĆ! Legenda Partizana rekla SAMO TRI REČI posle haosa u Madridu i ponovo ODUŠEVILA grobare!


IZVOR: Republika - 28.04.2023 | 14:06


Čuveni trener dao je svoje viđenje čitave situacije.

Foto: Starsport
OGLASIO SE DUŠKO VUJOŠEVIĆ! Legenda Partizana rekla SAMO TRI REČI posle haosa u Madridu i ponovo ODUŠEVILA grobare!

Košarkaši Partizana iz Madrida su se vratili sa dve pobede prednosti u plej-of seriji Evrolige protiv Reala.

Posle trijumfa trojkom Kevina Pantera u finišu prvog meča (89:87), druga utakmica protekla je u dominaciji crno-belih i nervozi "kraljevskog" kluba. Nisu mogli košarkaši Reala da se pomire sa porazom, pa je Serhio Ljulj započeo tuču posle koje je meč prekinut pri rezultatu 95:80 za Partizan.

 

 

Četa Željka Obradovića na ovaj način stigla je na korak od plasmana na fajnal-for Evrolige, te će crno-belima biti potrebna još samo jedna pobeda za završni turnir elitnog takmičenja.

Partizan na fajnal-foru Evrolige nije bio od 2010. godine kada je tim predvodio legendarni Duško Vujošević i kada su crno-beli u plej-ofu eliminisali Makabi, a zatim nisu imali sreće da ostvare bar jednu pobedu na završnom turniru gde su tesno poraženi od Olimpijakosa i CSKA iz Moskve. Kontaktirali smo Duška Vujoševića za kratak komentar svih dešavanja u Madridu i on je u samo tri reči ponovo uspeo da oduševi grobare:

- Piše se istorija! - kratko, ali u sam centar, rekao je Vujošević za naš portal.

Foto: Starsport

Duško Vujošević

 

Dakle, i legendarni trener veruje da će četa Željka Obradovića ove sezone tek pomeriti granice. Treća utakmica plej-of serije između Partizana i Reala na programu je u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Areni.

BONUS VIDEO