VARNICE: Ataman udario na Žoca, pa ispao SMEŠAN


IZVOR: Republika - 10.02.2018 | 15:28


Turski trener Ergin Ataman ne prestaje da provocira našeg Željka Obradovića. Ovoga puta šef struke Anadolu Efesa ispao je baš smešan.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Atama je još jednom govorio o načinu na koji je Obradović ošamario kapitena Fenerbahčea Mahmutoglua. 

- To dete je kapiten Turske. Dan kasnije, njegov menadžer me je zvao i pitao me da li želim da ga dovedem u Efes. Ako postane slobodan igrač, onda možemo da razgovaramo. Ta situacija ne menja činjenicu da je Obradović broj jedan u Evropi. Ali, pravila i zakoni moraju biti jednaki za sve. Kada sam ja to uradio dok sam bio u Galatasaraju papreno sam platio zbog toga. Novine su me linčovale zbog toga. On je snimljen na TV-u, ali je javnost ovde to drugačije prihvatila nego u mom slučaju. Da li je to problem u Turskoj samo kada to Ataman uradi? Naravno, naša vrata su uvek otvorena za goste, ali i naše gostoprimstvo ima limite - rekao je Ataman.

Foto: twitter.com/Spor Arena

Sporni trenutak: Obradović i Mahmutoglu

Ipak, njegove reči demantovao je Mahmutoglu lično.

- Ja sam kapiten Fenerbahčea. Dokle god me moj tim želi, čast mi je da nosim dres. Rado ću to uraditi. Verujem da će najbolji odgovor Atamanu i i provokativnim rečima biti novi trofeji koji će biti podignuti u mojim rukama, uz pomoć saigrača i trenera. Gospodin Ataman će lako moći da vidi gde želim da budem i gde ću biti srećan - rekao je Mahmutoglu.

Ataman je ponovo prešao granicu dobrog ukusa, kao onda kada je kao trener Galatasaraja dao nesmotrenu izjavu posle ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.