ZVEZDA DOBILA IGRAČA ZA NAREDNU SEZONU! "Delije" JEDVA ČEKAJU da ga PONOVO vide u crveno-belom dresu!


IZVOR: Republika - 31.03.2023 | 12:32


Vreme je da se vrati na Mali Kalemegdan.

Foto: Starsport
ZVEZDA DOBILA IGRAČA ZA NAREDNU SEZONU! "Delije" JEDVA ČEKAJU da ga PONOVO vide u crveno-belom dresu!

Košarkaši Crvene zvezde večeras u 21 čas gostuju Asvelu u okviru 32. kola Evrolige, a u senci ovog meča juniori tima sa Malog Kalemegdana počeli su svoj pohod u najkvalitetnijem takmičenju Starog kontinenta.

Na otvaranju kvalifikacionog ANGT turnira (juniorska Evroliga, Adidas Next Generation Tournament), Zvezda je savladala Valensiju rezultatom 84:71, a u ovoj pobedi posebno se istakao Nikola Topić.

Supertalentovani košarkaš, koji je sezonu proveo na pozajmici u OKK Beogradu, meč je okončao sa 31 poenom, osam skokova i sedam asistencija, uz indeks korisnosti 45!

 

 

Uz to, imao je nestvarne procente šuta - 7/11 za dva, 3/3 za tri i 8/8 sa linije penala. Zaista, magično i nestvarno!

Posle ovakve partije, ali i igara tokom čitave sezone u dresu OKK Beograda, Nikola Topić poslao je jasnu poruku - Crvena zvezda dobila je igrača za narednu takmičarsku godinu!

"Delije" sasvim sigurno sa nestrpljenjem čekaju njegov povratak, a za verovati je da će sin legendarnog Milenka Topića konačno dobiti veću šansu u seniorskom timu Zvezde.

Pored Topića, protiv Valensije blistali su i Lazar Gagić sa 18 poena, a Pavle Mišić dodao ih je 11. U poraženom timu bolji od ostalih bili su Serhio De Larea sa 19 i Pablo Silja sa 11 poena.

BONUS VIDEO