SKRATIO KOSU, SKINUO BRADU! Bivši igrač Zvezde potpuno PROMENIO IMIDŽ! Ni majka ga ne bi PREPOZNALA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.03.2023 | 13:24


Za samo godinu dana koliko je proveo na Malom Kalemegdanu, postao je ljubimac navijača Crvene zvezde.

Foto: Starsport
SKRATIO KOSU, SKINUO BRADU! Bivši igrač Zvezde potpuno PROMENIO IMIDŽ! Ni majka ga ne bi PREPOZNALA! (FOTO)

Danas Adam Morison radi kao asistent u srednjoj školi koju je i on pohađao i tokom "Martovskog ludila" i obavlja ulogu komentatora.

Naime, isplivala je njegova fotografija sa komentatorske pozicije i malo ko je uspeo da prepozna bivšeg igrač Zvezde.

Štaviše, uz sliku stoji i opis sledeće sadržine:

- Izgleda mlađe sada nego kada je bio igrač.

Morisonova karijera jedan je od primera zašto nikada ne treba odustajati od svojih želja i ciljeva. Sa samo 13 godina dijagnostikovan mu je dijabetes i to ga nije sputalo, čak šta više, dalo mu je dodatni motiv. Svaki put, na dan utakmice, jeo je istu hranu u isto vreme i tako kontrolisao bolest i sa sobom je nosio insulinsku pumpu.

Foto: youtube.com/ HighRPMTV

Adam Morison u dresu Lejkersa

Mada se u crveno-belom dresu zadržao oko četiri meseca u periodu od septembra 2011. do januara 2012. godine, navijači su ga zavoleli. I dalje se pamte njegove bravure protiv Hemofarma kome je spakovao 23 koša i Olimpije gde je ubacio sedam poena više.

Morison je završio srednju školu Mid u Vašingtonu, u kojoj sada radi kao pomoćni trener, posle čega je otišao na univerzitet Gonzaga gde je postao legenda.

 

 

Bio je najbolji strelac NCAA sa 28 poena u proseku 2006. godine. Iste godine izabran je kao treći pik na draftu od strane Šarlota. Posle skoro tri sezone u Bobketsima prešao je u Lejkersem bio je deo trejda u kom se našao i nekadašnji reprezentativac i bivši igrač Zvezde Vladimir Radmanović.

Sa Jezerdžijama, koje je predvodio tragično preminuli Kobi Brajant, osvojio je dve titule u NBA ligi i onda je došlo do raskida ugovora. Potpisao je kratkoročni ugovor sa Vašingtonom, nije prošao trening kamp i onda je došao na Mali Kalemegdan.

Tokom januara 2012. godine otišao je u Bešiktaš, sa turskim timom osvojio Kup, pa je sam tražio raskid ugovora u aprilu. U septembru iste godine potpisao je za Portland, tamo se zadržao do oktobra i onda je odlučio da ode u penziju.

BONUS VIDEO