STIGAO U POLICIJU: Filip Petrušev u pratnji advokata došao da da izjavu povodom NAPADA Matijasa Lesora! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 15.03.2023 | 13:06


Srpski reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde u PU Beograd.

Foto: Vladimir Lukić
STIGAO U POLICIJU: Filip Petrušev u pratnji advokata došao da da izjavu povodom NAPADA Matijasa Lesora! (VIDEO)

 

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev stigao je u PU Beograd, gde će dati izjavu povodom dešavanja na večitom derbiju, koji je odigran u ponedeljak.

Naime, po završetku meča, centar Partizana Matijas Lesor je krenuo na srpskog igrača, a tom prilikom mu je i zadao dva udarca, pre nego što su ga ostali igrači razdvojili.

Na davanje izjave je stigao u pratnji advokata Velibora Repaje, iz advokatske kancelarije Tomislava Šunjke.

Podsetimo, Lesor je početkom četvrte deonice pokušao da iznudi faul u napadu Petruševa, a kada mu to nije uspelo krenuo je ka igraču Zvezde. Tada su ga igrači na terenu obuzdali, ali ne za dugo. POGLEDAJ GALERIJU

Čim je meč završen, Francuz je krenuo ka Petruševu, i tom prilikom mu je zadao dva udarca u glavu, pre nego što su ga igrači na terenu udaljiji od igrača crveno-belih.

To nije prvi konflikt koji je centar Partizana imao sa igračima Zvezde, pošto je već u Nišu napao Fakunda Kampaca, a zatim se na meču Evrolige slikao pored sramnog transparenta, na kome su se nalazile glave Nikole Kalinića i Filipa Petruševa.

Videćemo da li će rukovodstvo AdmiralBet ABA lige reagovati na ovakvo ponašanje francuskog centra, a KK Crvena zvezda je tokom dana izdala saopštenje, u kom poziva ligu da kazni centra Partizana zbog nedoličnog ponašanja i nasilja na terenu, koje je postalo sve učestalije.

BONUS VIDEO