RANJENI "MANEKENI" STIŽU U BEOGRAD: Ivanović poziva na oprez pred duel sa najlošijom ekipom Evrolige


IZVOR: Republika - 14.12.2022 | 19:13


Iskusni strateg čvrsto stoji na zemlji.

Foto: Starsport
RANJENI "MANEKENI" STIŽU U BEOGRAD: Ivanović poziva na oprez pred duel sa najlošijom ekipom Evrolige

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da će njegov tim dati sve od sebe da slavi protiv Armanija (četvrtak 19.00) u okviru 14. kola Evrolige i tako upiše jedanaestu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima.

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Nemanja Nedović

 

- Nova utakmica, i to protiv jedne ekipe koja je po meni jedna od najboljih ekipa u ligi, iako trenutno ne stoje baš dobro, ali neosporno skup izvanrednih igrača. Protiv Makabiju su odigrali izvanrednu utakmicu u kojoj su malo pri kraju imali problema, oni igraju dobro, i fali im malo. Nadam se da to neće biti sutra, mi ćemo pokušati i uraditi sve da damo sebi šansu da pobedimo tu utakmicu. Da bi to uradili moramo da počnemo mnogo agresivnije nego što smo to uradili protiv Žalgirisa i da taj intenzitet držimo 40 minuta - rekao je Ivanović.

U redove šampiona Srbije protiv Armanija trebalo bi da se vrati Luka Mitrović koji je propustio duel sa Žalgirisom zbog povrede oka koju je zadobio na meču sa Mornarom. 

Podsetimo, "crveno-beli" su trenutno u seriji od 10 pobeda u elitnom takmičenju i ABA ligi, a duel sa "Manekenima" čeka ih manje od 48 sati posle trijumfa nad Žalgirisa. Pred početak sezone Armani je važio za jednog od glavnih favorita u Evroligi, međutim, zbog velikog broja povređenih igrača ima skor 3-10.

BONUS VIDEO