TEŠKE REČI: SELEKTOR reprezentacije SILOVITO udario na Željka i Partizan!


IZVOR: Republika - 13.12.2022 | 09:12


Legendarni košarkaš opleo po Partizanu.

Foto: Starsport
TEŠKE REČI: SELEKTOR reprezentacije SILOVITO udario na Željka i Partizan!

Košarkaši Partizana se definitivno ne nalaze u najboljem ritmu, pošto su u prethodnih sedam susreta zabeležili šest poraza, čime su izgbuili prvu poziciju okviru ABA lige, a takođe su sada među poslednjim timova u Evroligi.

Iako su crno-beli u jednom trenutku pronašli ritam, krenula je serija teških mečeva, pa su i porazi krenuli da se ređaju, a najveći broj njih je došao u neizvesnim završnicama. Takođe, navijače posebno nervira činjenica da su dva neuspeha došla protiv Crvene zvezde, od čega jedan pred "grobarima".

Povodom trenutne situacije u Partizanu, oglasio se i Aco Petrović, privremeni selektor Hrvatske, koji takođe obavlja poziciju sportskog direktora hrvatske reprezentacije.

Ovog trena igrači Partizana sledom loših rezultata izgubili su totalno samopouzdanje u svoje mogućnosti i zbog toga izgledaju neprepoznatljivo. Tenzije i previše pritiska. Možda ne bi bilo loše da im Željko kaže da se vide na zagrevanju sledeće utakmice - objavio je Petrović na svom Tviter profilu.

Ipak, čini se da reči Ace Petrovića imaju značaj, posebno kada se radi o samopouzdanju crno-belih, koji više ne mogu da pobede ni u jednom tesnom meču. Priliku da to poprave imaće već večeras, kada ih od 20 časova, u lionskoj hali "Astrobal", očekuje susret sa Asvelom u meču 13. kola elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

BONUS VIDEO