Lazić istakao dvojicu igrača u pobedi nad Olimpijakosom: DALI SU NAM ENERGIJU ZA TRIJUMF!


IZVOR: Republika - 27.01.2018 | 09:16


Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da mu je drago što je ekipa pokazala karakter protiv Olimpijakosa, pogotovo što su igrali bez dvojice iskusnih igrača Antića i Feldina.

Foto: Starsport

Lazić: Omić i Enis su nas pogurali ka pobedi

- Teška i iscrpljujuća utakmica, prvi put smo dobili Olimpijakos, drago mi je zbog toga i svega ostalog što se izdešavalo na terenu. Drago mi je što su momci pokazali karakter, i što smo uspeli da iznesemo sve kako treba i kako se očekuje od nas - rekao je Lazić novinarima posle utakmice.

Kapiten crveno-belih je posebno istakao zasluge dvojice igrača.

- Igrali smo bez dvojice glavnih igrača i pored toga uspeli smo da iznesemo sve to. Alen je večeras prvi put igrao i odigrao je sjajno, čestitke i njemu kao i celoj ekipi na pobedi. (Dilan) Enis nas je pokrenuo svojom energijom, cela ekipa je zasluzna za pobedu - kazao je kapiten Zvezde.

Nakon ove pobede protiv Olimpijakosa Zvezda se nalazi na 11. mestu Evrolige uz skor 8-12, a narednih izazov za crveno-bele sledi već u ponedeljak, kada će odmeriti snage sa večitim rivalom Partizanom.

- U ponedeljak igramo derbi, najbitnija utakmica za nas u dosadašnjem delu sezone. Imamo malo vremena da se pripremimo. Iskoristićemo ova dva dana koja imamo i da se odmorimo i da se spremimo, jer znamo značaj utakmice. Derbi je sam po sebi specifičan - rekao je on.

Crvena zvezda je u ABA ligi druga na tabeli sa 14 pobeda i tri poraza, dok je Partizan peti sa devet pobeda i osam poraza, a utakmica se igra u ponedeljak od 21 čas.