KOMPLETNA HALA JE ZANEMELA: Stravičan pad zvezde Nju Orleansa! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 24.10.2022 | 08:38


Navijači "Pelikansa" ostali su nemi nakon pada košarkaša Nju Orleansa. Činilo se da je teža povreda neminovna.

Foto: youtube.com/printscreen
KOMPLETNA HALA JE ZANEMELA: Stravičan pad zvezde Nju Orleansa! (VIDEO)

Košarkaši Nju Orleansa doživeli su prvi ovosezonski poraz. Nakon produžetka u "Smuti King centru" bolji od "Pelikansa" bili su košarkaši Jute koji su slavili rezultatom 122:121 (26:24, 37:29, 30:31, 17:26, 12:11).

Sam susret ostao je u senci teškog pada Zajona Vilijamsona.

Naime, Vilijamson je nakon oduzete lopte bio u kontranapadu. Pokušao je da zakuca, ali ga je u tome blokadom omeo Džordan Klarkson. Nakon toga Vilijamson je pao na parket i odmah je vidljiva bila bolna grimasa na njegovom licu.

Prisutni navijači su zanemeli u strahu da je po sredi teža povreda. 

Na sreću, Zajon Vilijamson se ubrzo pridigao i nastavio susret tokom kojeg je za 29 minuta provedenih na terenu zabveležio 25 poena, šest skokova i jednu asistenciju.

Nakon meča američki mediji su objavili da je Vilijamson zaradio kontuziju kuka i za sada nije poznato da li mu predstoji pauza.

Treba napomenuti da je tokom susreta sa Jutom još jedan igrač domaćih morao da pre vremena napusti teren. U pitanju je Brendon Ingram koji se povredio prilikom sudara glavama sa saigračem iz tima Nadžijem Maršalom.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-177-45096"));

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO: