ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU: Dejan Radonjić krade Zvezdi još jednog igrača?


IZVOR: Republika - 16.10.2022 | 14:43


Nakon što im je "uzeo" Nejta Voltersa, Radonjić je blizu da Zvezdi otme još jednog igrača.

Foto: Starsport
ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU: Dejan Radonjić krade Zvezdi još jednog igrača?

U pitanju je Dvejn Bejkon, američki košarkaš koji je prošle sezone nastupao za ekipu Monaka.

Bejkon je posle prethodne sezone odlučio da se oproba u NBA ligi, gde je bio na trening kampu Los Anđeles Lejkersa. Ipak, bivši košarkaš Orlanda nije prošao poslednju "seču", pa je po svemu sudeći ostao bez angažmama u najjačoj ligi na svetu. Zbog toga ćemo ga verovatno gledati ponovo u Evroligi.

Foto: Tanjug/AP

Bejkon u dresu Orlanda

Bejkon je bio velika želja Crvene zvezde početkom prelaznog roka, a takođe su se ideje o dovođenju Bejkona ponovo javile kada je Amerikanac napustio NBA kamp. Ali, velika želja navijača Zvezde neće biti uslišena, jer je Bejkon vrlo blizu dresa Panatinaikosa.

- Grčka je sjajna, želim da dođem u Panatinaikos. Ne poznajem dobro tim, ali znam da igra moj čovek Pariz Li. Sjajan je plejmejker i mislim da će im doneti dosta pobeda - izjavio je Bejkon za grčki "Ertsports.gr".

Ukoliko ostane bez Bejkona, Zvezda će morati ponovo da pogleda tržište slobodnih igrača ili da se uzda u ono što već ima. Podsetimo, crveno-bele je pre samo nekoliko dana pojačao Luka Vildoza, bivši plej Baskonije.

Crvena zvezda i PAO su u četvrtak odigrali meč u okviru 2. kola Evrolige, a Dejan Radonjić je odneo pobedu iz "Pionira" na vrlo emotivnom povratku u Beograd. Tim trijumfom je Panata stigla do prve pobede, dok je Zvezda i dalje bez trijumfa.

BONUS VIDEO