Hoće li Vlada Jovanović na njega moći da računa? Evo kakvo je stanje povrede Nemanje Nedovića!


IZVOR: Republika - 21.09.2022 | 07:08


Do starta nove košarkaške sezone ostalo je još desetak dana.

Foto: Starsport
Hoće li Vlada Jovanović na njega moći da računa? Evo kakvo je stanje povrede Nemanje Nedovića!

Zvanični srpski i regionalni košarkaški šampion, ekipa Crvene zvezde ulazi u završnu fazu priprema pred start nove sezone. Puleni trenera Vladimira Jovanovića u četvrtak 22. septembra odlaze na Kipar gde će odigrati dva poslednje pripremna susreta, a protivnici će im biti ekipe Peristerija i Olimpijakosa.

Trener crveno-belih na "Rajsko ostrvo" vodi sve raspoložive snage, a pristalice ovog kluba sa nestrpljenjem iščekuju informacije koje se odnose na stanje povrede Nemanje Nedovića koji je doživeo peh u dresu sa nacionalnim grbom početkom nedavno okončanog Eurobasketa.

Kako se saznaje iz izvora bliskih klubu Nemanja Nedović je spreman za najveće napore. Terapije u španskoj prestonici dale su rezultat, a pregledi u Beogradu su to potvrdili, tako da će verovatno i najveće pojačanje crveno-belih tokom prelaznog roka zauzeti svoje mesto i krenuti put Kipra.

Foto: KK Crvena zvezda

Detalj sa jedne od pripremnih utakmica KK Crvena zvezda

 

Kada je reč o predstojećim obavezama Crvene zvezde, start u AdmiralBet ABA ligi zakazan je za 1. okotobar kada će crveno-beli u beogradskom hramu košarke dočekati MZT Skoplje, a pet dana kasnje sledi i start u Evroligi, a ekipa trenera Vladimira Jovanovića gostuje u Istanbulu zvaničnom evropskom šampionu Anadolu Efesu.

 

BONUS VIDEO: