Danilović odgovorio na pitanje da li će Teodosić ponovo igrati za Srbiju (VIDEO/FOTO)


IZVOR: Republika - 15.08.2022 | 12:50


Predsednik Košarkaškog saveza Srbije govorio o narednim izazovima izabranika Svetislava Pešića kao i o slučaju sada već bivšeg kapitena našeg nacionalnog tima.

Foto: Starsport
Danilović odgovorio na pitanje da li će Teodosić ponovo igrati za Srbiju (VIDEO/FOTO)

Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije govorio je o slučaju Miloša Teodosića, kao narednim izazovima izabranika Svetislava Pešića.

Selektor je razjasnio neke stvari. Moje lično mišljenje je da je možda postojao neki prihvatljiviji način za rešavanje ovog problema, ali to je što je, ta priča je završena. Imamo mir u ekipu i bitno je da cela nacija stane iza ovih momaka - rekao je Danilović.

Foto: Republika.rs

Obraćanje Predraga Danilovića

Prvi čovek KSS siguran je u rad momaka koje vodi iskusni Kari.

- Da svi zajedno budemo uz ove momke, predstoje nam bitne utakmice, idemo korak po korak. Predstoji nam Slovenija, pa jaki mečevi u Nemačkoj ,bez neke velike euforije, treba da igramo kvalifikacije za Mundobasket. Siguran sam u ove momke i rad selektora Pešića.

"Orlovi" su trenirali u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a tamo je bio i Danilović koji je na najbolji način mogao da oseti atmosferu u ekipi.

- Jeste da je situacija sa Teodosićem bila izneđenje, ali to se ne dešava prvi put. Ono što sam ja video u Pazovi pošto sam tamo bio skoro svaki dan je odlična atmosfera.

Foto: Starsport

Predrag Danilović

Jedno od pitanja bilo je da li KSS sprema oproštajnu utakmicu Teodosiću i da li će ponovo ubući dres nacionalnog tima.

Otom potom, imamo bitnije stvari. To je najveća počast koja može da se ukaže reprezentativcu. Da li će biti ikada više Teodosić biti  u reprezentaciji? To morate selektora da pitate. 

BONUS VIDEO