NIŠTA OD TOP POJAČANJA? Hladan tuš zbog Mirotića: Barsa OTIMA Zvezdi asa koji je VEĆ VIĐEN na Malom Kalemegdanu!


IZVOR: Republika - 22.07.2022 | 21:40


Isplivali detalji, Amerikanac zbog spleta okolnosti možda ne obuče crveno-belu opremu.

Foto: Starsport
NIŠTA OD TOP POJAČANJA? Hladan tuš zbog Mirotića: Barsa OTIMA Zvezdi asa koji je VEĆ VIĐEN na Malom Kalemegdanu!

KK Crvena zvezda užurbano radi na formiranju rostera za narednu sezonu, ali u njemu, po svemu sudeći, neće biti nekadašnjeg NBA igrača, Krisa Singltona.

Kako su pisali domaći, ali i evropski mediji, Singlton je bio blizu dolaska na Mali Kalemegdan, ali bi lako mogao da "skrene" u Kataloniju. U petak popodne je saopšteno da krilni centar Barselone Nikola Mirotić ima problem sa Ahilovom tetivom, zbog koje može pauzirati duže, pa čak i do šest meseci. 

Stoga, Barsa će morati da potraži zamenu, ili bar pouzdano rešenje na poziciji "četvorke", a izbor će pasti na njihovog bivšeg igrača. Sinlgton je nosio opremu "blaugrane" tokom sezone 2018/2019, a potom se preselio u Efes, sa kojim je postao dvostruki uzastopni šampion Evrope.

Foto: Starsport

Singlton pred vratima Barselone

Bilo kako bilo, zvanične informacije o dogovoru Barselone i 32-godišnjeg merikanca još uvek nema, ali je jasno da su Španci favoriti za njegov potpis u poređenju sa novim/starim prvakom ABA lige.

Podsetimo da je španski gigant već angažovao tri velika pojačanja za narednu takmičarsku godinu, a reč je o Janu Veselom, Tomasu Satoranskom i Nikoli Kaliniću. Čeka se Singlton...

BONUS VIDEO