ATAMAN REKAO MICIĆU DA NAPUSTI KONFERENCIJU! Sve zbog rata u Ukrajini, a onda je Turčin opleo po svemu!


IZVOR: Republika - 21.05.2022 | 21:38


Neverovatno...

Foto: Tanjug/AP
ATAMAN REKAO MICIĆU DA NAPUSTI KONFERENCIJU! Sve zbog rata u Ukrajini, a onda je Turčin opleo po svemu!

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman je na konferenciji za medije "spasio" Vasilija Micića jednog nezgodnog pitanja, pa je tako posle poslednjeg pitanja, koje se odnosilo na situaciju u Ukrajini, zamolio Vasu Micića da napusti konferenciju:

- Mislim da je Vasa isuviše umoran, vreme je da ide. Molim te, možeš da odeš, a ja ću da odgovorim na naredno pitanje - rekao je Ataman svom igraču. 

- Naravno da smo duboko uznemireni zbog situacije, pričao sam o ovome u prvim danima kada je rat počeo. Možda sam bio prvi, neko je pokušao da iseče moje reči uživo na TV-u. Ovo je neprihvatljivo da se dešava u ovom veku, ovo što se dešava u Ukrajini. Veoma mi je žao. Živim u Turskoj, sa turskim narodom, svi smo uznemireni što smo videli iskrene ljude, decu, stare, civile koji umiru i nestaju.

- To je neverovatno da se u ovom veku u 2022. dešava u Ukrajini. U smislu sporta je isto neverovatno. Žao mi je zbog mojih prijatelja koji rade u Rusiji, koji nemaju ništa s tim. Ovo je samo politika, sra*nje politika. Nadam se da će čovečanstvo da pobedi ovu situaciji, kao što smo pobedili korona virus u poslednje dve godine. Mislim da možemo i ovo da popravimo. To je sve - poručio je Ataman.

BONUS VIDEO: