RADONJIĆEVA GLAVOBOLJA: Zvezda bez VELIKE UZDANICE otputovala na noge MOĆNOJ Barsi!


IZVOR: Republika - 17.03.2022 | 13:19


Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić izneo svoje impresije pred nastavak Evrolige.

Foto: Starsport
RADONJIĆEVA GLAVOBOLJA: Zvezda bez VELIKE UZDANICE otputovala na noge MOĆNOJ Barsi!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da će duel sa Barselonom biti veoma zahtevan.

Zvezda sutra od 21 sat gostuje Barseloni u 30. kolu Evrolige.

- Posle napornog ciklusa imali smo priliku da se donekle regenerišemo i uradimo stvari koje su nam bile potrebne. Nastavljamo sa utakmicama u Evroligi, igramo protiv Barselone. To je lider na tabeli i po svemu što je Barselona pokazala do sada u sezoni, najozbiljniji je kandidat za prvaka Evrope - rekao je Radonjić novinarima pred polazak na gostovanje.

Crveno-beli su u seriji od četiri pobede u takmičenju, trenutno imaju skor 13-15, dok su Katalonci vodeći sa učinkom od 21 pobede i šest poraza.

- Znamo da nas čeka zahtevan meč i da moramo biti i odbrambeno i napadački spremni da odgovorimo, da budemo koncentrisani. To je atletski izuzetna ekipa, sa mnogo mogućnosti u oba pravca. Težak meč za nas, ali trudićemo se odigramo najbolje moguće u ovom trenutku. Idemo na put bez Ostina Holinsa, a svi koji su tu, daće sve do sebe da budemo konkurentni Barseloni - poručio je Radonjić.

Foto: Starsport

Zvezda bez Holinsa u Kataloniji

Težak posao očekuje crveno-bele na Pirinejima mišljenja je krilni as kluba sa Malog Kalemegdana Marko Simonović.

Po mom mišljenju, gostujemo najboljoj ekipi u Evroligi, oni to pokazuju tokom čitave godine. Fenomenalni roster, trener, njihove ambicije su najviše, da osvoje Evroligu. Tako se ponašaju, vode klub i tim. Neće biti nimalo lako - naveo je Simonović, koji je dodao:

Foto: Euroleague.net

Zvezda bez bele zastave u Kataloniji

Mi smo odradili fenomenalni posao u poslednjih mesec dana, počev od Uniksa. Apsolutno treba da budemo zadovoljni time i verovatno je za očekivati i blagi pad u igru, ali nećemo ići sa belom zastavom. Idemo da odigramo maksimalno u ovom momentu. Veoma je teško, jer su svi umorni. Fizički je bila velika potrošnja, ali bez obzira na to pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo - zaključio je Simonović.

BONUS VIDEO