STIŽE NBA CENTAR? Evo šta je na sve to rekao trener RADONJIĆ!


IZVOR: Republika - 31.01.2022 | 08:06


Košarkaški klub Crvena zvezda od starta aktuelne sezone traga za pojačanjem na poziciji "petice". Kako se sasznaje potrazi je konačno došao kraj.

Foto: Starsport
STIŽE NBA CENTAR? Evo šta je na sve to rekao trener RADONJIĆ!

Prethodnih dana u sportskim medijima uveliko se pričalo o dolasku srpskog reprezentativca i aktuelnog košarkaša zvaničnog evropskog prvaka Anadolu Efesa, Filipa Petruševa u redove kluba sa Malog Kalemegdana.

Međutim, kako se nezvanično saznaje, ni ovoga puta Petrušev neće obući crveno-beli dres i pored činjenice da u redovima istanbulskog kluba nema zavidnu minutažu.

Istovremeno, Crvenoj zvezdi su bila ponuđena petorica košarkaša na centarskoj poziciji, a jedan od njih bio je i nekadašnji košarkaš beogradske Mege i podgoričke Budućnosti, reprezentativac Gruzije Goga Bitadze, aktuelni košarkaš NBA ligaša Indijane Pejsers.

 

 

Ipak, niko od njih nije bio "po ukusu" trenera srpskog i regionalnog šampiona, Dejana Radonjića koji se odlučio da do kraja sezone u rosteru ostavi nemačkog internacionalca Majka Cirbesa koji će, neplanirano do okončanja sezone, biti druga opcija u reketu beogradskog Evroligaša.

Trener košarkaša Crvene zvezde se nakon trijumfa nad barskim Mornarom dotakao teme (ne)ostanka Majka Cirbesa:

- Kakav je status Majka Cirbesa? Trenutno smo fokusirani na sastav koji imamo, sa ciljem da ostvarimo sve što smo planirali sa raspoloživim snagama! - zaključio je Dejan Radonjić

 

BONUS VIDEO: