NBA: Brodolom Jokićevog Denvera, Bogdanovićev FESTIVAL promašaja! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 23.12.2021 | 07:09


Košarkaši Denvera i Atlante doživeli su poraze u okviru regularne NBA sezone u noći između srede i četvrtka.

Foto: Tanjug/AP
NBA: Brodolom Jokićevog Denvera, Bogdanovićev FESTIVAL promašaja! (VIDEO)

Denver, srpskog centra Nikole Jokića, izgubio je od Oklahome rezultatom 108:94, dok je Atlanta poražena od Orlanda sa 104:98.

Džoker nije imao veče u skladu sa svojim standardima. Srpski as je na parketu proveo 25 minuta, a upisao je učinak od 13 poena i sedam skokova, uz 5/9 iz igre. Pobednički sastav predvodio je maestralni Gildžus-Aleksander sa tripl-dablom od 27 koševa, 11 uhvaćenih lopti i 12 asistencija, dok je Srbin Aleksej Pokuševski za 12 minuta imao po jedan skok i ukradenu loptu.

Vagner je sa 25 poena predvodio Medžik do slavlja nad Hoksima, kod kojih su raspoloženi bili samo Rediš sa 34, odnosno Kolins sa 28 koševa. Tre Jang, najbolji igrač Atlante, nije igrao zbog Covid protokola, a reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović meč je okončao sa šest poena, uz po dva skoka, asistencije i "krađe". Bogdanovića nije hteo šut, pogodio je samo u dva navrata iz devet pokušaja iz igre, odnosno tek jednu od pet "ispaljenih" trojki.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-177-38191"));
Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO